top of page

Een mooi en troostend afscheid,
zoals u zich dat heeft voorgesteld.

Als u een dierbare heeft verloren, wilt u een passend en persoonlijk afscheid. Bij Finesse Uitvaartbegeleiding staan uw wensen centraal. We bespreken samen de details van de uitvaart, van begraven of cremeren tot de keuze van de rouwkaart en locatie. Ons doel is om u te begeleiden naar een troostend afscheid dat eer doet aan het leven van uw dierbare.

OVER FINESSE UITVAARTBEGELEIDING

Persoonlijker, eigentijdser, samen met u.

U heeft een dierbare verloren en hebt een persoonlijk afscheid voor ogen wat recht doet aan het geleefde leven. U heeft ideeën over de begrafenis of crematie maar wilt weten wat er nog meer mogelijk is.

Bij Finesse Uitvaartbegeleiding, onder leiding van Jeanine Tucker, staan we klaar om u te ondersteunen. Voordat we over praktische zaken beslissen gaan we met u en uw naaste(n) in gesprek over uw overleden dierbare, zodat we een goed beeld krijgen van zijn of haar leven. Van daaruit maken we keuzes betreffende begraven of cremeren, de rouwkaart, de kist, de bloemen en de locatie van de afscheidsbijeenkomst. We helpen en begeleiden u stap voor stap, zodat u terug kunt kijken op een mooi en troostend afscheid zoals u zich dat heeft voorgesteld. 

Onze website is een bron van informatie en inspiratie. Ons doel is om u houvast en duidelijkheid te bieden in deze moeilijke tijden, zodat u zich gesteund voelt bij elke stap.

Jeanine Tucker - van Oosterhout

Jeanine Tucker - van Oosterhout

Uitvaartbegeleider

​Mocht u meer willen weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, via ons emailadres info@finesse-uitvaart.nl of via 0345 - 22 85 37.

pexels-vlad-bagacian-1209658.jpg

Uitvaartbegeleiding in West Betuwe en Omstreken

Jeanine Tucker van Finesse Uitvaartbegeleiding verzorgt persoonlijke en zorgvuldig geregelde uitvaarten, begrafenissen of crematies in Geldermalsen, Deil, Tricht, Meteren, Enspijk, Beesd, Rumpt, Gellicum, Rhenoy en alle andere dorpen van de gemeente West Betuwe. Ook zijn we werkzaam in Zaltbommel, Tiel, Culemborg en Buren.

 

Wij zijn bekend in de regio en maken  regelmatig gebruik van crematorium 't Lief in Beesd, crematorium De Linge in Tiel, en af en toe van crematorium Domstede in Utrecht, crematorium Noorderveld in Nieuwegein, crematorium Maaslanden in Vlijmen en crematorium Den en Rust in Bilthoven.

Samen met u creëren we een persoonlijk en betekenisvol afscheid,

waarbij de herinneringen worden gekoesterd.

VERSCHILLENDE DIENSTEN EN INFORMATIE

Volledig ontzorgd of zelf een actieve rol?

Wij passen ons aan aan uw wensen.

Overlijden en afscheid

Hoeveel kost een uitvaart?

Neem contact op met Finesse

Onze uitvaart-begeleiders

Lees ervaringen van anderen

Welkom op onze blog

Uitvaart-mogelijkheden

Gedenkpagina

"Wij hebben Finesse gevraagd voor de uitvaart van mijn vader. En onze ervaring met met hen is geweldig! Ze nemen uitgebreid de tijd voor je, niets is teveel moeite. Achter de schermen regelen ze alles voor je, tot in de puntjes. De lokatie, de bloemen, de muziek, de slideshow, de catering, alles helemaal naar wens."

Nienke uit Buurmalsen

pexels-javier-gonzalez-76561.jpg

INSPIRATIE

Vind steun en inzicht: Blader door onze rouw- en uitvaartblog.

Onze blog is opgezet met als doel nabestaanden te ondersteunen, te informeren en te inspireren. Hier delen wij waardevolle artikelen over het uitvaartproces, omgaan met verdriet, herinneringen koesteren en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar praktische tips, inspirerende verhalen of inzichten in de uitvaartwereld, onze blog is er om u bij te staan. Elk artikel wordt geschreven met de zorg en finesse die u van ons gewend bent.

bottom of page