Uitvaartkosten

Wat kost een uitvaart

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de gemaakte keuze's. Wilt u een grote uitvaart waarvoor u veel mensen uitnodigt of kiest u juist voor kleine kring? Wat biedt u de mensen aan tijdens het condoleren, koffie, thee of misschien een glas wijn met hapjes? Dit alles beïnvloedt het totaalbedrag. Een crematie is vaak voordeliger dan een begrafenis. Wij denken met u mee, er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart persoonlijk te maken, dit hoeft niet altijd meer te kosten.

Uitvaart op maat 

Wij werken vanuit de vraag van de familie die ons inschakelt. De wens is vaak een persoonlijke uitvaart waarin aandacht en tijd is voor alle details. Na het eerste gesprek kunnen wij de begroting opmaken op basis van de uitvaartwensen.
 

Begraven

Bij een begrafenis krijgt u altijd te maken met grafrechten. Deze zijn in diverse gemeentes bij kerkgenootschappen verschillend, ze kunnen variëren tussen  €2300,- en 3600,- (één graf, 20 jaar). Daarnaast is er na een begrafenis vaak behoefte aan een monument/grafsteen, deze kosten komen er bij. Het kan ook zijn dat er een bestaand graf is waarover al (gedeeltelijk) grafrechten zijn betaald. 
 

Budgetcrematie

Een sobere crematie, zonder afscheidsbijeenkomst, kunnen wij aanbieden voor €3300,- in de regionale crematoria.
Een complete basiscrematie, met afscheidsbijeenkomst in de aula van het crematorium, kunnen wij aanbieden voor €4990,-  (Onder bepaalde voorwaarden, deze kunt u bij ons opvragen)
 

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak 0345 22 85 37 of mail info@finesse-uitvaart.nl
 

Wilt u meer weten?

Stuur een bericht voor vrijblijvend contact