top of page

Crematoria

Lees hier meer over de diverse mogelijkheden voor crematoria in de omgeving. Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

Crematoria

Het kiezen van een crematorium dat aansluit bij uw voorkeuren wat betreft sfeer en capaciteit is belangrijk. In onze regio zijn de volgende locaties binnen dertig minuten bereikbaar: Crematorium 't Lief in Beesd, De Linge in Tiel, Noorderveld in Nieuwegein, Domstede en Daelwijck in Utrecht, Maaslanden in Nieuwkuijk en Sparrenburg in Rosmalen. Ook gaan we regelmatig naar Den en Rust in Bilthoven, dit is ongeveer 35 minuten rijden.


Crematorium 't Lief - Beesd


Dit intieme, eigentijdse en stijlvolle crematorium biedt plaats aan 50 gasten voor een besloten dienst. Het pand bestaat uit twee delen, het ceremoniegebouw en het crematiehuis. Er is gekozen voor duurzame materialen als hout en glas, die rust en geborgenheid uitstralen. Ook wordt het pand omgeven door water en natuur.


Crematorium De Linge - Tiel


Het crematorium in Tiel, waar u vanuit de koffiekamer uitzicht over de grote vijver heeft, biedt mogelijkheden voor zowel grote als kleine groepen. De aula heeft 110 zitplaatsen en een extra capaciteit voor 100 staande gasten.
Crematorium Noorderveld - Nieuwegein


Crematorium Noorderveld ligt naast de gemeentelijke begraafplaats in een landelijke omgeving met veel groen en water aan de rand van Nieuwegein-Noord. De ruime aula heeft 140 zitplaatsen en de kleine aula is geschikt voor 10 tot 15 personen voor meer intieme diensten.
Crematorium Domstede - Utrecht


Dit crematorium is ruim opgezet en heeft open en lichte ruimtes. De grote aula heeft 165 zitplaatsen en ruimte voor 250 staande gasten, en een kleinere familiekamer die ruimte biedt aan 25 personen.
Crematorium Daelwijck - Utrecht


Het crematorium heeft een markante uitstraling en wordt omringd door een prachtig gedenkpark met grote vijver. Met een grote aula die 270 zitplaatsen en 300 staanplaatsen heeft, een kleinere aula voor 80 personen en een Grand café met terras is dit crematorium geschikt voor uitvaarten van alle groottes.
Crematorium Maaslanden – Nieuwkuijk


Het geheel vernieuwde crematorium is rustig gelegen in de bosrijke omgeving van Nieuwkuijk. In de kleine aula zijn 42 zitplaatsen en 18 staanplaatsen. De grote aula biedt aan 170 personen zitplaats en 250 staanplaatsen.
Crematorium Den en Rust – Bilthoven


Crematorium Den en Rust bevindt zich te midden van een prachtig en bosrijk landschap. Deze serene locatie, met prachtig uitzicht vanuit de aula, biedt een kalme en sfeervolle omgeving voor een uniek afscheid. De aula heeft 90 zitplaatsen en 100 staanplaatsen.bottom of page