top of page

Opbaring

Lees hier meer over de diverse mogelijkheden voor de opbaring van uw dierbare. Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

Opbaring

Het afscheid nemen van een geliefde is een persoonlijk en intiem moment. Wij begrijpen dat het fijn is om deze periode door te brengen in een vertrouwde omgeving. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden voor de opbaring die passen bij uw wensen en behoeften.


Thuisopbaring of in verzorgingstehuis

Het wordt meestal als bijzonder ervaren om afscheid te kunnen nemen op een plek waar u en uw dierbaren zich thuis voelen. Bijna altijd is een thuisopbaring mogelijk, ook de meeste verzorgingstehuizen bieden  de mogelijkheid tot opbaring op eigen kamer. Wij zorgen voor de benodigdheden, zoals koeling voor onder de kist of opbaarbed, een airco voor de kamer, maar ook kamerschermen en kaarsenstandaards.


Uitvaartcentrum: 24-uurskamer of op afspraak

Als u er voor kiest om de overledene op te baren in een uitvaartcentrum kunt u vaak kiezen voor een 24-uurs kamer of bezoek op afspraak. Bij een 24-uurskamer krijgt u de sleutel zodat u dag en nacht en onbeperkt bij uw dierbare kunt zijn. In de regio is dit mogelijk in Afscheidshuis de Linge in Beesd, Uitvaartcentrum/crematorium de Linge in Tiel, Rouwcentrum Rehoboth in Leerdam, Uitvaartcentrum de Lingese in Geldermalsen, Rouwcentrum Culemborg, het Uitvaarthuis in Tiel.


Als u hier niet voor kiest dan kunt u op afspraak naar het uitvaartcentrum toe om afscheid te nemen. Dit kan zo vaak als u wilt, u betaalt dan per bezoek.Afscheidshuis de Linge in Beesd, 24-uurskamer met aparte opbaarruimte.
Uitvaartcentrum en crematorium de Linge in Tiel, 24-uurskamer.
Rouwcentrum Rehoboth in Leerdam, 24-uurskamer met aparte opbaarruimte.
Uitvaartcentrum de Lingese in Geldermalsen, 24-uurskamer.
Rouwcentrum de Fluweelboom in Culemborg, 24-uurskamer
Het Uitvaarthuis in Tiel, 24-uurskamer.
Opbaring in bed, opbaarbed, kist, mand of wade

Een opbaring op bed biedt een zachte overgang, vooral wanneer kinderen bij het afscheid betrokken zijn. Samen bepalen we het juiste moment voor de overgang naar de kist, mand of wade, waardoor er tijd is om een passende omhulling uit te zoeken.

bottom of page