top of page
Ezra de Haan

Nicole van Burk

Verzorger
Uitvaartassistent

Woonplaats:

Geldermalsen

Over mij


Betekenisvol werk is altijd belangrijk geweest voor mij. Het verlies van een zeer dierbaar persoon op mijn levenspad bracht mij het verlangen iets wezenlijks bij te mogen dragen aan het afscheidsritueel voor degenen die achterblijven. Dit hartenwerk is heel bijzonder en intens. Het is werk wat ik met veel bezieling doe. Door mijn eigen ervaring sta ik anders en directer in het leven. Leven in het hier en nu, verbinden en liefde koesteren. Het stemt mij dankbaar en vanuit dit gevoel werk ik. Door mijn pure contact, sensitiviteit en oprechte betrokkenheid, hoop ik een bescheiden schakel te kunnen zijn in het rouwproces waar u, als nabestaande, doorheen gaat.


Blijvend verwonder ik mij hoe bijzonder het is dat ‘de wereld’ van definitief afscheid nemen, die bestaat bij de gratie van pijn en verdriet, zoveel liefde en schoonheid teweeg kan brengen. Want bijna nergens komt zoveel liefde vrij als bij de dood. 

Aanvullende ervaring

De opleiding tot uitvaartverzorger heb ik met goed gevolg afgerond. Daarnaast heb ik het mooie vak van postmortale zorg voornamelijk in de praktijk geleerd. Hierin werk ik vanuit mijn holistisch gedachtengoed zo integer en duurzaam mogelijk. Ik geef graag ruimte aan de troostende werking van rituelen en symbolen tijdens het afscheid.

bottom of page