top of page

Locaties voor het afscheid

Lees hier meer over de diverse mogelijkheden voor afscheidslocaties. Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

Locaties voor het afscheid

Op vrijwel iedere locatie kunnen wij een afscheidsbijeenkomst voor u regelen. Of het nu binnen, buiten of bij u thuis is. Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen u daarom helpen bij het kiezen van een locatie die het beste past.


Landgoed Mariënwaerdt in Beesd

Op dit landgoed omringd door weelderige natuur en historische charme vindt u verschillende locaties geschikt voor elke groepsgrootte.


Het Koetshuis biedt plaats aan 65 personen tijdens de afscheidsbijeenkomst en in combinatie met de naast gelegen Paardenstal biedt het ruimte aan ongeveer 100 personen tijdens een condoleance.De Nieuwe Refter is geschikt voor 85 personen tijdens de afscheidsbijeenkomst en 140 personen tijdens een condoleance.De Abtsbouwing is geschikt voor 100 personen tijdens de afscheidsbijeenkomst en 150 personen tijdens een condoleance.De Hooge Schuur is de grootste locatie op Landgoed Marienwaerdt en biedt plaats aan 250 personen tijdens de afscheidsbijeenkomst en 500 personen tijdens een condoleance.De Jachtkamer wordt vaak gebruikt als familiekamer zodat zij vooraf aan de afscheidsbijeenkomst even rustig samen te zijn. Deze ruimte kan gebruikt worden voor een condoleance van maximaal 70 personen.
Landgoed Anckerwaerdt in Culemborg

Dit stijlvol gerenoveerd monumentaal pand gelegen op Landgoed Anckerwaerdt aan de dijk in Culemborg biedt een warme setting voor een afscheidsbijeenkomst en/of condoleance met ruimte voor 100-120 personen.
Het Betuws Hart in Zoelmond

Het prachtige in 2015 gerenoveerde kerkje staat in het hart van Zoelmond. De kerk dateert uit de 15e eeuw en is het middelpunt van het dorp. Het is beschikbaar voor zowel een religieuze als niet-religieuze afscheidsbijeenkomst en biedt plaats aan ongeveer 100 personen.
Rumpts Kerkje in Rumpt

Een bijzondere locatie waar een serene en rustige sfeer heerst. Deze locatie is geschikt voor zowel een religieuze als niet-religieuze afscheidsbijeenkomst. Het kerkje kan gebruikt worden voor een afscheidsbijeenkomst voor 100 tot 120 personen en een condoleance voor 120 personen.
De Heeren van Soelen in Zoelen

In de prachtig landelijke omgeving van de Betuwe, in het dorpje Zoelen, vindt u de Heeren van Soelen. Een mooie en exclusieve locatie die ruimte biedt aan 80 personen tijdens de afscheidsbijeenkomst en 150 personen tijdens de condoleance. © Peter Hermeling, Bluemonque Creatives
De Os en het Paard in Deil

Met uitzicht over rivier de Linge biedt de Os en het Paard in Deil een sfeervolle ambiance voor een afscheidsbijeenkomst voor 35 personen en een condoleance voor 100 personen.
Mereveld in Utrecht

Het landelijk gelegen Mereveld, aan de rand van Utrecht, is goed bereikbaar. Deze unieke locatie met sfeervolle ruimtes is geschikt voor maximaal 425 personen tijdens de afscheidsbijeenkomst en condoleance.
3 Zussen in Meteren

Deze bijzondere locatie heeft de uiterlijke kenmerken van de nostalgische boerderij terwijl de binnenkant industrieel, warm en stoer is ingericht. Deze locatie is geschikt voor 80 tijdens de afscheidsbijeenkomst en 300 personen tijdens de condoleance.
Boerengoed in Enspijk

De boerderij is goed bereikbaar en straalt een landelijke sfeer uit. De Hooischuur is één van de locaties die met haar hoge plafond en grote raampartijen een lichte ruimte is. Tijdens een afscheidsbijeekomst kunnen hier 150 personen zitten en tijdens een condoleance kunnen er 250 personen in. Er zijn ook kleinere ruimtes beschikbaar, zoals de Hooiberg, Koestal en Melkstal.
Afscheid in Natuurgebieden

Steeds vaker is het mogelijk om afscheid te nemen en te begraven in een natuurgebied. Voor meer informatie over deze natuurlijke rustplaatsen, kunt u hier klikken.bottom of page